ΓΛΥΚΑ

Μεγάλη ποικιλία από γλυκά, απίστευτη γεύση, μοναδική ποιότητα.


Κάθε φορά που… φουντώνει η επιθυμία σας για ένα γλυκό, επισκεφθείτε το ζαχαροπλαστείο Μαραντίδης και, σίγουρα, δεν θα το μετανιώσετε. Στο ζαχαροπλαστείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γλυκίσματα (αλλά και αλμυρές γεύσεις), όπως τούρτες, πάστες, παστάκια, τάρτες, σοκολατάκια, σιροπιαστά, βουτήματα, κεράσματα σοκολάτας και άλλων γεύσεων. Παραγγείλτε σε μας την τούρτα γενεθλίων των ονείρων σας. Aν πρόκειται, δε, για παιδική τούρτα, εμπιστευθείτε την αχαλίνωτη και γλυκιά φαντασία μας.

Αυτό που έχει ταυτιστεί, εδώ και πολλές δεκαετίες, με το όνομά Μαραντίδης είναι το κλασικό προφιτερόλ, που παρασκευάζεται βάσει της παραδοσιακής αυθεντικής συνταγής του. Σε εμάς, μάλιστα, θα βρείτε και πολλές νέες παραλλαγές του, όπως τα: Bueno, Noisetta, Bianco. Το προφιτερόλ, όπως και όλα τα γλυκά μας, διακρίνονται για τα αγνά και φρέσκα υλικά παραγωγής τους.

Εκτός από το περίφημο προφιτερόλ του ζαχαροπλαστείου Μαραντίδης, μην αμελήσετε να υποκύψετε και στους άλλους πειρασμούς - σπεσιαλιτέ μας. Δοκιμάστε, οπωσδήποτε, σοκολατόπιτα και γεμιστό τσουρέκι σοκολάτας! Σας περιμένουμε, για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου πελάτη, πάντοτε με άψογη και φιλική εξυπηρέτηση.